Welkom bij Badmintonclub  AVW'93

BC AVW'93 is, zoals de naam al doet vermoeden, opgericht in 1993. Gezien de speeltijden (donderdagochtend van 10 tot 12 uur) is het vooral een seniorenvereniging, wat niet wegneemt dat er zeker ook jongeren lid zijn. Tussen de 18 en 98 jaar ben je welkom om eens een paar keer mee te spelen en als het bevalt, is misschien een lidmaatschap van AVW'93 je volgende stap.

AVW'93 speelt iedere donderdagochtend bij Sport en Partycentrum "Jeugdland" in Ulvenhout en heeft daar de beschikking over een aantal banen, zodat iedereen ruimschoots aan spelen toekomt. De wedstrijden zijn over het algemeen gemengd dubbel. Er wordt voortdurend gerouleerd en steeds heb je weer andere mede- en tegenstanders. Dat is prettig in sportief opzicht, maar ook leuk voor de sociale contacten. 

AVW'93 speelt in beginsel geen competitie en/of toernooitjes, maar de wedstrijdjes onderling zijn voor ieder wat wils. 

Wat heb je nodig ?

Om te beginnen heb je gemakkelijk zittende sportkleding nodig en uiteraard sportschoenen die geschikt zijn voor zaalsporten. Voor de eerste paar keren kun je een racket lenen van de vereniging. Als je daarna een eigen racket wilt kopen, zijn die in allerlei kwaliteiten en prijzen te koop. Dus laat je goed informeren. Tip:   www.kwflex.nl    voor al uw racketsportbenodigdheden. Shuttles worden door de vereniging beschikbaar gesteld.

Lid worden ?

Kom gerust op donderdagochtend, om 10:00 uur langs om te kijken en eventueel mee te spelen.  Als je besloten hebt om lid te worden, dan is de contributie € 105,00 per jaar, € 55,00 per half jaar of € 30,00 per kwartaal. Zonder lid te zijn betaal je per keer € 5,00.

En wil je eerst meer informatie,

Contactgegevens AVW'93:     

                                   Judith Oudsen-van Dael / Secretaris

                                   Mobiel :  06-29060502

                                   Email   :    avw93bestuur@gmail.com

                                   Info      :    https://www.avw93.nl

Contactgegevens sporthal:    

                                    Sport & Partycentrum

                                   "Jeugdland"

                                    Jeugdland 1

                                    4851AT Ulvenhout